Деякі громади Львівщини розпочнуть опалювальний сезон 1 листопада

Деякі громади Львівщини розпочнуть опалювальний сезон 1 листопада

Але все залежатиме від погодних умов

Одразу декілька громад Львівщини оголосили, що розпочнуть опалювальний сезон 1 листопада. Зокрема, про це заявили у Жидачівській та Червоноградській громадах.

За інформацією Червоноградської міської ради, подача тепла у помешкання червоноградців розпочнеться з настанням холодів (орієнтовно 1–7 листопада).

«Зважаючи на те, що середньодобова температура повітря є вищою 8 градусів, підстав для початку опалювального сезону в Червонограді наразі немає», повідомив директор КП «Червоноградтеплокомуненерго» Степан Дмуховський.

Наразі ж підприємство займається вирішенням поточних питань, зокрема проводяться роботи із заміни теплової мережі по вулицях Грушевського та Чорновола.

Натоміть на території Жидачівської міської територіальної громади для всіх категорій споживачів опалювальний сезон розпочнеться 1 листопада. Відповідне розпорядження підписав міський голова Жидачева Володимир Левко.

Крім того, у Городку в центральній лікарні увімкнули опалення газом. Палети та дрова вже завезені, зараз триває підготовка до запуску роботи котельні. Щодо закладів освіти, то сезонних операторів шкільних котелень поки що не задіюватимуть. Річні оператори, за потреби, можуть на кілька годин подати тепло (без цілодобового споживання енергії), адже погода наразі цьому сприяє. За словами голови Городоцької територіальної громади Володимира Ременяка, під пункти обігріву можуть запропонувати 18 осередків, 16 із яких — заклади культури, де є пічне опалення на дровах чи на газі.

Нагадаємо, Україна наближається до початку опалювального сезону. На Львівщині він розпочнеться, коли три дні поспіль середньодобова температура становитиме не більше 8 градусів тепла.

Додамо, українці можуть замовити дрова на зиму у лісгоспів онлайн. Деревину для опалення у декілька кліків кожен може придбати собі чи своїм рідним. Детальніше про це читайте, перейшовши за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності