• Головна
  • Новини Львівщини
  • Спецтехніка та багато спорядження: рятувальники Львівщини отримали гуманітарну допомогу від німецьких колег

Спецтехніка та багато спорядження: рятувальники Львівщини отримали гуманітарну допомогу від німецьких колег

Спецтехніка та багато спорядження: рятувальники Львівщини отримали гуманітарну допомогу від німецьких колег

Це вже другий візит німецької команди рятувальників на Львівщину

До рятувальників Львівщини з гуманітарною місією завітали німецькі колеги з міста Дельбрюк. Вони передали львівським надзвичайникам пожежне спорядження та спецтехніку.

Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Як гуманітарну допомогу рятувальники Львівщини отримали автодрабину «IVECO», вантажний автомобіль Merсedes Sprinter та автомобіль Volkswagen T4.

Крім того, львівські надзвичайники отримали спеціальний одяг, шоломи пожежні, краги та комплектуючі для апаратів Drager.

«Знаємо, аби пожежно-рятувальні автомобіль та обладнання прибули до Львова, Ви доклали чимало зусиль. Дякуємо Вам за Ваші щирі і чуйні серця у нелегкий для нас час. Ви робите велику і добру справу! Для нас є дуже цінна ваша допомога та підтримка! Разом з такою підтримкою ми ще сильніші і обов’язково здолаємо ворога та повернемо Україну до мирного та безпечного життя!», наголосили в ГУ ДСНС України у Львівській області.

Нагадаємо, раніше львівські рятувальники отримали пожежну автодрабину «Mercedes» заввишки 30 метрів. Її придбали у Німеччині та передали як гуманітарну допомогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності