Львів’янин проїхав понад 3500 тисячі кілометрів, аби зібрати гроші на лікування військових

Львів’янин проїхав понад 3500 тисячі кілометрів, аби зібрати гроші на лікування військових

Щодня чоловік долав сотню кілометрів через різні європейські держави

Львів’янин Микола Іщук здійснив паломницьку подорож до Істанії, аби зібрати гроші для українських військових.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Чоловік вирушив зі Львова та за 22 дні прибув на власному велосипеді до могили святого Якова, що знаходиться в іспанському місті Сантьяго–де- Компостелла. Довжина веломаршруту склала 3549 кілометрів.

Щодня чоловік долав сотню кілометрів через різні європейські держави.

Метою поїздки була не лише духовна проща, а й збір коштів на лікування та реабілітацію військовослужбовців у комунальному закладі Львівської обласної ради Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи.

Напередодні поїздки, Микола Іщук підписав меморандум про благодійну співпрацю зі співзасновницею благодійного фонду “Із Янголом на плечі” Іриною Плахтій та генеральним директором Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих Максимом Прикупенком.

Зокрема, він просив своїх знайомих поширити зображення QR-коду у соціальних мережах, щоб кожна небайдужа людина могла долучитися до збору коштів.

Нагадаємо, восьмирічному львів’янину Юрію Напорі, який співає на вулиці, вдалося зібрати кошти на дрони, автомобілі, прилади нічного бачення та інше спорядження для захисників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності