На Львівщині пройшов другий етап чемпіонату України з велосипедного спорту на шосе

На Львівщині пройшов другий етап чемпіонату України з велосипедного спорту на шосе

Професійні велосипедисти, дівчата і хлопці до 23-х років, у цій гонці представляли різні українські міста

У Трускавці в суботу, 22 жовтня, пройшов другий етап Чемпіонату України з велосипедного спорту на шосе. Змагання мали розпочатись вранці, однак через російський терор, про який сповіщають повітряні тривоги, старти довелось перенести на кілька годин.

Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

У п’ятницю, 21 жовтня, учасники змагань підкорювали трасу в Дрогобичі, а тепер долали трускавецьку, з її славнозвісними перепадами висот. Втім через повітряні тривоги організатори були змушені скоротити маршрут, для чоловіків та жінок, які брали участь в змаганні.

Професійні велосипедисти, дівчата і хлопці до 23-х років, у цій гонці представляли різні українські міста: Київ, Луганськ, Одесу, Дніпро, Дрогобич та інші. Оскільки маршрут проходив проїзними дорогами Трускавця (від ресторану «Трембіта», по вулиці Мазепи і на виїзді з міста до перехрестя Героїв) це спричинило деякі незручності для водіїв, однак вони тривали недовго. Крім того, за безпекою уздовж траси слідкували трускавецькі поліцейські. 

Попри ті чи інші перешкоди кожен учасник дістався фінішу, а найшвидших нагородили медалями. 

Зазначимо, що позаторік Трускавець приймав змагання міжнародного масштабу «Tour de Lviv Region» з велосипедного спорту на шосе. Тоді спортсмени їхали цим же маршрутом.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відбувся веломарафон "Львівська сотка. Осінь". Понад триста учасників з різних куточків України долали дистанцію, аби перевірити свої сили та допомогти ЗСУ.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності