На Львівщині правоохоронці затримали п’яного водія під час комендантської години

Порушнику загрожує штраф та позбавлення водійського посвідчення на рік

У Радехові наряд реагування поліції охорони у Львівській області виявив автомобіль, який пересувався під час комендантської години. Виявилось, що водій не мав на це дозволу та був нетверезий.

Про це повідомили у поліції охорони Львівщини.

Правоохоронці зупинили автомобіль для профілактичної розмови з водієм, під час якої у керманича виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: нечітку мову, порушення координації рухів та різкий запах алкоголю.

Поліцейські охорони викликали наряд патрульної поліції, який у свою чергу перевірив керманича на стан алкогольного сп’яніння за допомогою технічного приладу «Drager». Він показав позитивний результат — 1,96 проміле.

На п’яного керманича оформили протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Тепер йому загрожує не лише штраф у 17 000 гривень, а й позбавлення водійського посвідчення на рік.

Нагадаємо, за 9 місяців 2022 року поліцейські Львівщини виявили та притягнули до відповідальності 6749 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. З них 244 спіймали повторно протягом року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності