На Львівщині у ДТП потрапили одразу чотири авто

На Львівщині у ДТП потрапили одразу чотири авто

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 жовтня о 17:20 на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська у селі Сопошин Львівського району

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваґен Пасат», 30-річний мешканець Червонограда, здійснив зіткнення з автомобілем «Тойота Лендкрузер» під керуванням 67-річного мешканця цього ж міста.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області у Facebook.

Внаслідок першого удару позашляховик зіткнувся з автомобілем «Фольксваґен Каді», яким керував 38-річний львів’янин, а пікап своєю чергою здійснив зіткнення з автомобілем «Ніссан Х-трейл» під керуванням 46-річної жительки Києва.

У ДТП пасажирка автомобіля «Фольксваґен Пасат», 50-річна жителька Червонограда, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці ще встановлюють обставини події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності