Сокальське лісогосподарство придбало позашляховик для ЗСУ

Сокальське дочірнє лісогосподарське підприємство «Галсільліс» придбали позашляховик марки «Land Rover» для ЗСУ. Зробили це в рамках проєкту «1000 автомобілів свободи»

Напередодні автівку передали військовослужбовцю із Сокальщини, який служить у підрозділі сил спеціального призначення ЗСУ та невдовзі відправиться на фронт.

Про це пишуть на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

Окрім цього, представники Червоноградської РВА та Благодійний фонд «Карітас-Сокаль» довантажили позашляховик продуктами харчування, засобами гігієни та одягом.

«Я дякую директору ДЛГП «Галсільліс» Миколі Дем’яновичу та колективу за постійну підтримку наших захисників. Кожен воює на своєму фронті ми наближаємо перемогу спільно», зазначив начальник Червоноградської районної військової адміністрації Андрій Дяченко.

Нагадаємо, 2 жовтня перетнули «екватор» проєкту «1000 автомобілів свободи». У межах ініціативи зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини. Того дня відправили п’ятисоте авто. А це вже «екватор» проєкту.

У вівторок, 27 вересня, з Львівщини на фронт для українських захисників та захисниць передали ще три автомобілі в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Раніше британські благодійники та діаспора спільно придбали автомобілі на замовлення військових та передали їх у співпраці із благодійним фондом «Ukrainian Angels Foundation». Транспорт вирушив до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 63-го батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

ІТ-компанія «SoftServe» придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».

29 вересня на фронт до захисників з Львівщини поїхали п’ять автомобілів високої прохідності та одна «швидка». Їх передали в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

5 вересня зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок.

А 20 липня в межах проєкту «1000 автомобілів свободи» з Львівщини на фронт передали ще 12 укомплектованих автомобілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності