• Головна
  • Новини Львівщини
  • «Маємо величезні проблеми з електропостачанням», — Козицький  про наслідки ракетних обстрілів Львівщини

«Маємо величезні проблеми з електропостачанням», — Козицький  про наслідки ракетних обстрілів Львівщини

«Маємо величезні проблеми з електропостачанням», — Козицький  про наслідки ракетних обстрілів Львівщини

Керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зазначає, що після ракетних обстрілів в області великі проблеми з електропостачанням. Щоб якось виправити ситуацію, доводиться обмежувати в потужностях промислових споживачів.

Про це Максим Козицький сказав в інтерв’ю для LVIV.MEDIA.

«Ми обмежуємо промислових споживачів у потужностях. Промисловість не може працювати в нас на повну силу»,  зазначив Максим Козицький.

Водночас, досі все ще є перебої з постачанням електроенергії в окремих населених пунктах. І є проблема з постачанням води на найвищі поверхи багатоповерхівок.

«Потужності не вистачає. І особливо проблеми в нас у години пік. Тому що споживання різко зростає, і потужності не вистачає», зауважив Максим Козицький.

Більше про ліквідацію наслідків ракетних атак, становище внутрішньо переміщених осіб, переслідування волонтерів та про політичну боротьбу під час війни дивіться в інтерв’ю Максима Козицького на YouTube-каналі LVIV.MEDIA.

Нагадаємо, 10 жовтня під час атак ворог уразив у Львівській області 4 підстанції «Укренерго». 11 жовтня 2 з них зазнали повторного обстрілу. За словами голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, «від них нічого не лишилось», вони повністю знищені.

У понеділок, 10 жовтня, по Львівщині випустили 15 ракет. З них ППО збила 7 ракет. 11 жовтня на Львівщині зафіксували 3 влучання, а також є збиті ракети.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності