На Львівщині під час благодійного ярмарку зібрали 150 тисяч грн на авто для ЗСУ

На Львівщині під час благодійного ярмарку зібрали 150 тисяч грн на авто для ЗСУ

У неділю, 16 жовтня, в смт Шкло на території церкви Святого Юрія відбувся благодійний ярмарок «Козацькому роду нема переводу!».

Під час цього заходу збирали кошти на автомобіль для захисників 103-ї бригади 66-го батальйону Сил територіальної оборони ЗСУ.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Захід розпочався з молебню до Матері Божої, де всі присутні помолились за захист українських воїнів та за мир в Україні. Після спільної молитви відбулись «Козацькі забави» серед парафіян церкви та концерт за участю творчих колективів селища.

Крім цього, парафіяни організували благодійний ярмарок, де безкоштовно частували яворівським пирогом і грибною юшкою, продавали різні вироби ручної роботи, вервиці, браслети, іграшки, а також смаколики: десерти, тістечка й каву від місцевих волонтерів.

Загалом завдяки небайдужим жителям села вдалось зібрати 150 384 грн, 200 євро та 50 фунтів. Всі зібрані кошти витратять на автомобіль для 103-ї бригади 66-го батальйону Сил ТрО.

Нагадаємо, на Яворівщині у селі Молошковичі відбувся благодійний концерт «Віримо в Бога і ЗСУ! Разом до Перемоги!». Всі гроші, які виручили під час заходу, передали на потреби Збройних Сил України.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності