Куди піти на вихідних у Львові та Львівщині 15-16 жовтня

Куди піти на вихідних у Львові та Львівщині 15-16 жовтня

Розповідаємо, куди сходити у Львові та на Львівщині 15-16 жовтня

Цими вихідними львів’яни та жителі області матимуть змогу насолодитись переглядом фільмів, допомогти переселенцям та сходити на концерт Степана Гіги.

Розповідаємо, куди сходити у Львові та на Львівщині 15-16 жовтня.

Події Львова 15-16 жовтня

  • Волонтерська неділя

16 жовтня усіх охочих кличуть на волонтерський захід зі сортування одягу. Тут відбудеться сортування одягу для ВПО і госпіталів, музичні сети від діджеїв, буде можливість зібрати собі гарні луки за донати. Після роботи учасників чекають смаколики та перегляд фільму.

Адреса: м. Львів, вул. Суботівська, 13а (будинок біля кінцевої зупинки транспорту), 16 жовтня о 12:00.

  • Благодійний забіг для ЗСУ

15 жовтня у Стрийському парку відбудеться забіг на три різні дистанції за донат: 5 км — 300 грн, 3 км — 200 грн, 1 км — 100 грн. Гроші скерують на потреби військових 24-ї окремої механізованої бригади. Кожен учасник отримає подарунок від спонсора. Супроводжувати весь захід буде ведучий та діджей. Також тут можна придбати сувенірні футболки та шкарпетки від бренду Brave Heart of Ukraine. Крім того, завтра на аукціоні розіграють трофеї від військових.

Адреса: м. Львів, Стрийський парк, 15 жовтня о 12:00.

  • Випічка круасанів

15 жовтня у Львові відбудуться курси кулінарії та кондитерії з подальшим стажуванням та працевлаштуванням. Формат навчання — демонстраційно-практичний, тобто кондитер виконує сам важливі процеси, до всіх інших процесів долучає учасників. Після закінчення майстер-класу видається сертифікат. Всі приготовані десерти забираються із собою (дегустаційна коробочка). Тут можна випекти шість видів круасанів: «Маскарпоне-маракуйя», «Маковий», «Мигдальний», «Шоколад-Фундук», крафін «Карамельний» та даніш «Кокос-манго-маракуйя».

Адреса: м. Львів, вул. Героїв УПА, 73/38, 15 жовтня з 10:00 до 18:00.

  • Вечір культового романтичного кіно «Красуня» на даху під зорями

15 жовтня на даху під зорями відбудеться показ кінострічки «Красуня» з Джулією Робертс. На вході кожному відвідувачу видають плед. Також дозволяють приносити смаколики та напої з собою. Фільми демонструють українською мовою з англійськими субтитрами. Там одночасно працює два екрани. Вартість квитків — 150 грн з людини.

Адреса: м. Львів, вул. Володимира Великого, 14а, 15 жовтня о 18:50.

Події Львівщини 15-16 жовтня

  • Степан Гіга та гурт «Будьмо»

15 жовтня відомий український співак Степан Гіга та гурт «Будьмо» виступатимуть з відомими шлягерами, а частину коштів від концерту віддадуть на ЗСУ та для потреб ВПО.

Адреса: м. Новояворівськ, ПК «Кристал», 15 жовтня о 19:00.

  • Проєкт Влади Ралко «Львівський щоденник»

Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького влаштовує впродовж вихідних і до 30 жовтня у Підгорецькому замку проєкт Влади Ралко «Львівський щоденник». Як розповідає художниця, вона творить, адже не хоче бути німою під час війни з росією.

Адреса: Львівська обл., Золочівський р-н, с. Підгірці, вул. Замкова, 1.

  • Chill Sunday Brunch з Оленою Третяковою

Олена Третякова — експерт з інфо-енергетики, психолог та автор проєктів The Casurnal, Iamness і закритого психотерапевтичного клубу — The Casualist. Жінка відома тим, що комбінує знання та авторські методики з психології, психотерапії, нейробіології та антропології. Фахівчиня допоможе відповісти на питання — «Як перетворити ненависть у ресурс?».

Захід платний — 750 грн (включно зі стравами та напоями).

Адреса: м. Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б, 16 жовтня о 12:00.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності