«Розмовляємо українською»: у Дрогобичі запрошують переселенців на мовний курс

«Розмовляємо українською»: у Дрогобичі запрошують переселенців на мовний курс

Дрогобич з перших днів повномасштабного вторгнення прийняв понад 20 тисяч переміщених осіб

У Дрогобичі розпочинають навчання для внутрішньо переміщених осіб на безкоштовному мовному курсі «Розмовляємо українською». Долучитись запрошують всіх охочих віком від 17 років.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Зазначається, що повномасштабна війна, яку в Україні розгорнула країна-агресор, призвела до того, що чимало українців були змушені покинути свої домівки через обстріли та мігрувати в міста на заході нашої держави.

Зокрема, Дрогобич з перших днів повномасштабного вторгнення прийняв понад 20 тисяч переміщених осіб. І для того, щоб людям було легше адаптуватися в новій громаді, для них організовують низку навчальних курсів та тренінгів. Особливо важливу роль відіграють мовні курси, до яких залучають як ВПО, так і жителів громади.

Тож для внутрішньо переміщених осіб розпочинається навчання на мовному курсі «Розмовляємо українською». До навчання запрошують всіх охочих віком від 17 років. Курс безкоштовний.

Для реєстрації на навчання слід заповнити форму. Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 098 66 27 028.

Нагадаємо, на Червоноградщині провели роз’яснювальну роботу серед місцевих перевізників щодо дотримання мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності