На Львівщині за керування автомобілем під наркотиками водій заплатить 51 тис. грн штрафу

Чоловік неодноразово їздив за кермом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. У серпні його позбавили права керування транспортними засобами строком на 1 рік

Червоноградський міський суд покарав штрафом водія, який двічі за місяць попався на керуванні автомобілем у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із матеріалів справи № 459/2153/22.

Зазначається, що 18 серпня 2022 року у місті Червоноград обвинувачений керував автомобілем Volkswagen T4 з ознаками наркотичного сп'яніння. Втім, від проходження медичного огляду він відмовився.

Надалі, 23 серпня, він керував автомобілем Volkswagen T4 в стані алкогольного сп'яніння.

При цьому, ще 19 липня 2022 року Сокальським районним судом його було притягнуто до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Тоді чоловіка покарали штрафом та позбавили права керувати транспортним засобом.

Згодом, 4 серпня 2022 року, постановою Червоноградського міського суду чоловіка покарали за керування автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння штрафом у розмірі 17 тисяч гривень та позбавили права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Враховуючи повторне правопорушення, 7 жовтня 2022 року Червоноградський міський суд покарав обвинуваченого штрафом у розмірі 51 тисяча гривень та позбавив його права керувати транспортними засобами строком на 10 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності