Козицький розповів про те, де в області найскладніша ситуація із відновленням електроенергії

Козицький розповів про те, де в області найскладніша ситуація із відновленням електроенергії

Наразі не працює громадський електротранспорт у Львові. Як тільки відновлять електропостачання, до кінця дня увесь транспорт мав би виїхати на маршрути

Станом на 18:00 на Львівщині працюють над відновленням електропостачання. До кінця поточної доби 90-95% міста Львова матиме світло.

Про це у своєму черговому відеозверненні повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Посадовець розповів, де в області найскладніше відновити світло.

“Є проблеми у Золочівському та Стрийському районах, але вони будуть вирішені протягом цієї доби — відновлять електро- та водопостачання”, — каже Козицький.

Також почали відновлювати роботи операторів мобільного зв'язку, екстрена медична допомога працює у штатному режимі, а медичні послуги надають у повному обсязі.

Усі лікарні забезпечені дизельними генераторами, госпіталізація хворих проводиться, однак планові операції обмежені.

Наразі не працює громадський електротранспорт у Львові. Як тільки відновлять електропостачання, до кінця дня увесь транспорт мав би виїхати на маршрути.

Додамо, внаслідок вибухів 10 жовтня у Львові на маршрути електротранспорту виїхали додаткові 12 автобусів. Завтра, 11 жовтня, на міських маршрутах додатково курсуватиме 23 автобуси.

Нагадаємо, у Львові нанесено удар по об’єкту критичної інфраструктури. Було призупинено роботу міських ТЕЦ, через що гаряча вода не подається. Міська влада вирішила запустити резервні електрогенератори на кількох насосних станціях, щоб відновити водопостачання до міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності