На Червоноградщині завершують ремонтні роботи у гуртожитках для проживання переселенців

На Червоноградщині завершують ремонтні роботи у гуртожитках для проживання переселенців

У Червоноградському районі завершують роботи у гуртожитках. Планується забезпечити майже 400 місць для проживання внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Реконструкція гуртожитків на Червоноградщині відбувається в межах програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області.

Зазначається, що у кількох гуртожитках профтехосвіти вже повністю облаштували додаткові місця для комфортного проживання переселенців.

Загалом на фінансування програми з обласного бюджету виділили понад 19 млн грн. Загальна вартість робіт на Львівщині — 47 млн гривень.

"Станом на сьогодні у Червоноградському гірничо-економічному фаховому коледжі проведено повністю заміну вікон. Завершено ремонт 5-го поверху, 4-ий поверх. Найближчим часом планують розпочати ремонтні роботи 3-го поверху. Тут хочуть облаштувати 225 додаткових місць для проживання ВПО", — розповідають у Львівській ОВА.

Вже завершені роботи у Сокальському професійному ліцеї. Тут передбачено додаткові 92 місця для проживання ВПО.

Також завершені внутрішні роботи в Угнівському аграрно-будівельному ліцеї. При сприятливих погодних умовах підрядна організація приступить до виконання робіт із заміни даху. Тут передбачено 66 додаткових місць для переселенців.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності