Кількість смертей від коронавірусу зростає: яка ситуація з COVID-19 у Львівській області

Кількість смертей від коронавірусу зростає: яка ситуація з COVID-19 у Львівській області

На Львівщині кількість хворих на COVID-19 продовжує зростати. Також збільшилась кількість летальних випадків. За минулий тиждень зареєстрували 18 смертей від ковіду.

Про це 25 вересня повідомила керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Іванченко-Тімко.

Так, з 26 вересня до 2 жовтня у Львівській області провели 7201 дослідження на коронавірус. З них позитивними виявилися 2499 — проти 2227 за попередній тиждень з 19 до 25 вересня.

Наразі на лікарняних ліжках з коронавірусом перебуває 441 хворий. Крім того, у Львівській області зареєстрували 18 летальних випадків серед хворих на коронавірус.

Водночас за весь період у Львівській області було підтверджено 319 305 випадків COVID-19, з них летальних — 6 761, а одужали 304 391 людина.

"Не відправляйте дітей з ознаками застуди до школи! Дайте дитині до школи маски! Якщо у Вас застуда і є необхідність вийти з дому, надягніть маску! Одягнути маску в загальному транспорті — не соромно! Ідете в лікарню провідати хворого — одягніть маску! Запросили на уродини, а у вас застуда? Не даруйте вірус! Залишіться дома", — наголошує Наталія Іванченко-Тімко.

Нагадаємо, з 19 до 25 вересня у Львівській області зафіксували понад 2 тисячі нових випадків захворювання та 13 летальних випадків, спричинених коронавірусом. Про те, наскільки зараз небезпечна ситуація в області, як вона змінилась упродовж вересня та чи очікувати найближчим часом посилення карантинних обмежень, — розповідаємо у матеріалі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності