• Головна
  • Новини Львівщини
  • Нова шестиповерхівка навпроти СБУ у Львові та передача 33 машин на фронт: головні новини Львівщини за 2 жовтня

Нова шестиповерхівка навпроти СБУ у Львові та передача 33 машин на фронт: головні новини Львівщини за 2 жовтня

Нова шестиповерхівка навпроти СБУ у Львові та передача 33 машин на фронт: головні новини Львівщини за 2 жовтня

Розповідаємо про важливі новини за добу в області

  • На сайті Львівської ОВА запрацювали 3 нові інструменти е-демократії: е-звернення з накладанням Дія.Підпису, е-консультації та е-запити на публічну інформацію. Також через сайт адміністрації будь-хто може зробити запит на отримання публічної інформації.
  • У межах ініціативи “1000 автомобілів свободи” зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини. Зокрема, відправили п’ятисоте авто. А це вже “екватор” проєкту “1000 автомобілів свободи”. 33 машини укомплектовані бронежилетами від Львівського оборонного кластера та гуманітарним вантажем від донорів і партнерів. П‘ятисоте авто — броньоване. Його отримає грузинський легіон, який захищає Україну від 2014 року та є у складі ЗСУ. Інші 32 машини — різним бригадам також на фронт.
  • Навпроти управління СБУ у Львові з’явиться шестиповерхівка, частину квартир віддадуть силовикам під службове житло. Йдеться про забудову земельної ділянки площею 0,6 га на вул. Вітовського, 38а. Зараз тут розташовані кілька нежитлових будівель, частину з яких знесуть. Будівлі та земельна ділянка під ними перебувають у власності СБУ. Також тут облаштують сім паркомісць, магазини та дитячий садок. Крім цього, у будинку облаштують підземний паркінг на 26 місць.
  • У понеділок, 3 жовтня, у Львові проведуть в останню путь захисника Миколу Варлама, який загинув у бою з російськими окупантами 3 вересня. Об 11:00 розпочнеться чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11:30 — міська церемонія прощання на площі Ринок.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності