Зі Львівщини на фронт поїхали ще 33 автомобілі

Зі Львівщини на фронт поїхали ще 33 автомобілі

Сьогодні перетнули "екватор" проєкту "1000 автомобілів свободи".

У межах ініціативи "1000 автомобілів свободи" сьогодні зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини.

Про це на своїй сторінці в Telegram написав керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Зокрема, сьогодні відправили п’ятисоте авто. А це вже "екватор" проєкту "1000 автомобілів свободи".

"Коли ми тільки задумали ініціативу "1000 автомобілів свободи", то здавалося, що передати 1000 машин на передову – це дуже велика та амбітна ціль, до якої треба буде йти довго. Але дорога завжди з‘являється під ногами того, хто йде", - пише Максим Козицький.

33 машини, які передали сьогодні, укомплектовані бронежилетами від Львівського оборонного кластера та гуманітарним вантажем від донорів і партнерів. Ключові партнери цієї передачі – Форпост УА та "5 Перон України".

П‘ятисоте авто – броньоване. Його отримає грузинський легіон, який захищає Україну від 2014 року та є у складі ЗСУ. Інші 32 машини – різним бригадам також на фронт.

Нагадаємо, у вівторок, 27 вересня, з Львівщини на фронт для українських захисників та захисниць передали ще три автомобілі в межах ініціативи “1000 автомобілів свободи”.

Раніше британські благодійники та діаспора спільно придбали автомобілі на замовлення військових та передали їх у співпраці із благодійним фондом “Ukrainian Angels Foundation”. Транспорт вирушив до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 63-го батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

ІТ-компанія “SoftServe” придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького “1000 автомобілів свободи”.

29 вересня, на фронт до захисників з Львівщини поїхали п’ять автомобілів високої прохідності та одна “швидка”. Їх передали в межах ініціативи “1000 автомобілів свободи”.

5 вересня зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок.

А 20 липня в межах проєкту “1000 автомобілів свободи” з Львівщини на фронт передали ще 12 укомплектованих автомобілів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності