• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Львові збудують котельню на біопаливі, а Львівщина повністю готова до опалювального сезону: головні новини області за 1 жовтня

У Львові збудують котельню на біопаливі, а Львівщина повністю готова до опалювального сезону: головні новини області за 1 жовтня

У Львові збудують котельню на біопаливі, а Львівщина повністю готова до опалювального сезону: головні новини області за 1 жовтня

Розповідаємо про важливі новини за добу на Львівщині

  • 1 жовтня, у Львові на стадіоні “Юність” завершився ювілейний десятий кубок України з регбіліг. Участь у змаганнях візяли сім команд з різних куточків країни. Переможцем турніру стала львівська команда КІВС “Lviv Tigers”. У фінал турніру потрапили КІВС “Lviv Tigers” та збірна Донецької області РК “Твердий знак”, де перемогу здобула львівська команда. До слова, почесний трофей КІВС “Lviv Tigers” виграли вперше.
  • З 1 жовтня у ЦНАПах Львівської області з’явиться 19 послуг у сфері охорони культурної спадщини, архітектури, містобудування та землекористування. Серед адміністративних послуг у сфері архітектури, містобудування та землекористування: надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки; затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки; надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель тощо.
  • На Львівщині затвердили Комплексний план проходження осінньо-зимового періоду 2022/23. У цьому документі передбачено алгоритм дій в разі ушкоджень об’єктів теплоенергетики, водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання. Наразі підготовлено резерв труб різних діаметрів, мобільних електростанцій, бензинових генераторів, дизпалива та бензину. На теплопостачальних підприємствах області в резервах є котли.
  • За останні 2 роки добовий видобуток блакитного палива на одному з газових родовищ на Львівщині зріс на 26%. Від початку року ГПУ “Львівгазвидобування” збільшило видобуток на 2%. Також “Нафтогаз” впроваджує у газовидобування у Львівській області нові технології, наприклад, 3D сейсмічні дослідження, які допомагають знайти нові поклади газу і наростити видобуток.
  • У Львові побудують нову котельню на біопаливі, що зможе обігріти чверть будинків у місті з центральним включенням. У Львові побудують нову котельню на біопаливі, що зможе обігріти чверть будинків у місті з центральним включенням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності