У Львівській ОВА розповіли про готовність Новояворівської ТЕЦ до опалювального сезону

У Львівській ОВА розповіли про готовність Новояворівської ТЕЦ до опалювального сезону

Козицький відвідав теплоелектроцентраль разом з головою правління НАК "Нафтогаз України" Юрієм Вітренком

Новояворівська ТЕЦ готова до опалювального сезону уже на понад 90%.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Сьогодні Козицький відвідав теплоелектроцентраль разом з головою правління НАК "Нафтогаз України" Юрієм Вітренком.

Очільник Львівщини пригадав, що у 2018-19 роках жителі Новояворівська та Нового Роздолу частково навіть у грудні були без тепла.

"На щастя, тоді вдалося уникнути такої трагедії, як в Алчевську, на Луганщині, бо не було справді зимових холодів. Підготовкою до опалювального сезону у ті роки займався інший управитель", — сказав Козицький.

В кінці 2019 року ТЕЦ Новояворівська та Нового Роздолу передали в управління "Нафтогаз Тепло". Це допомогло нормалізувати роботу підприємств та вчасно розпочинати й проходити опалювальні сезони.

"Для Львівської ОВА важливо, щоб люди отримували якісні послуги. Сподіваюся, що у найближчому майбутньому у Новояворівську зведуть сучасну ТЕЦ, яка працюватиме на альтернативних видах палива, що забезпечить людям безперебійне тепло- та електропостачання, а гаряча вода буде упродовж всього року, а не лише під час опалювального сезону", — додав Козицький.

Нагадаємо, у Львові у співпраці з НАК “Нафтогаз України” побудують нову котельню на біопаливі, що зможе обігріти чверть будинків у місті з центральним включенням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності