Вбивство у центрі Львова та зґвалтування власної дочки: за що карали суди Львівщини за тиждень

Вбивство у центрі Львова та зґвалтування власної дочки: за що карали суди Львівщини за тиждень

Як та за що карали зловмисників суди області

Вбивство у центрі Львова

У Львові посадили на 9 років за ґрати громадянина Азербайджану, який у жовтні 2021 року зарізав товариша по чарці. Слідством встановлено, що чоловік під час суперечки умисно завдав удару ножем товаришу, котрий внаслідок поранення помер у лікарні.

Зґвалтував із другом власну дочку

Галицький районний суд м. Львова продовжив захід у виді тримання під вартою чоловіка, який разом зі своїм другом зґвалтував неповнолітню доньку.

Зловмисник спільно зі своїм другом у 2018 році, використавши безпорадний стан своєї малолітньої доньки, задовольнив статеву пристрасть неприродним способом. Зазначається, що чоловіки почергово ґвалтували неповнолітню дитину.

Переселенець обікрав львів’янку, яка впустила його до себе пожити

Уродженець Луганська, проживаючи у квартирі львів’янки, яка впустила його на тимчасове проживання у зв’язку з військовими діями в Україні, викрав у неї гроші та золоті прикраси.

Львівський суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді іспитового терміну два роки.

Лікаря-терапевта звинуватили у підробці медичних довідок

Шевченківський районний суд міста Львова виправдав лікаря-терапевта лікарні швидкої медичної допомоги, яку звинувачували у підробці медичних довідок для отримання одноразової допомоги внаслідок захворювання, отриманого в період проходження служби в органах внутрішніх справ.

Отримані завідомо підроблені документи стали підставою для отримання грошової допомоги в розмірі 301 тис. гривень.

У Самборі сплячого чоловіка обкрадали два дні поспіль

У Самборі двоє грабіжників два дні поспіль обкрадали будинок, поки власник спав.

У перший раз зловмисники викрали у власника будинку бензопилу STIHL та перфоратор Sparky. На другий день вони так знахабніли, що викрали з кишені сплячого чоловіка його телефон “Hammer IRON 3”. Зловмисників покарали умовним терміном.

Розшукують автошахрая, який продає чужі автомобілі

У Львові розшукують автошахрая, який продає чужі автомобілі. Відомо, що чоловік орендує у мешканців області автомобілі, після чого незаконно продає їх третім особам.

Стрийський міськрайонний суд дозволив затримати львів’янина, якого підозрюють у незаконному продажі чужих автомобілів.

Побиття та грабіж посеред Львова

У Львові група зловмисників влаштовували бійки з перехожими, після чого їх спільники обкрадали безпорадних жертв. Галицький районний суд Львова посадив двох зловмисників за ґрати на 4 роки та 4 роки і 6 місяців. Іще двоє обвинувачених злочинної групи отримали один та два роки іспитового терміну.

Курсант військового коледжу поранив ножем однокурсника

У Львові курсант другого курсу Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, вихваляючись навичками рукопашного бою, поранив ножем однокурсника.

Бажаючи продемонструвати свої навички, він показав ножовий прийом бою, однак не розрахував відстань та силу удару і вдарив ножем іншого курсанта. Суд покарав його штрафом у розмірі 51 тис. гривень.

Посадовець будкомпанії привласнив будівельного обладнання на пів мільйона гривень

У Стрию заступник директора будівельної компанії ТОВ “Перша Галицька Компанія” у травні 2019 року викрав з будівельного майданчика обладнання вартістю понад пів мільйона гривень, яке належить компанії ТОВ “Імперіал Бізнес Груп”.

Суд призначив чоловіку покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.

Львів’янин ошукав жінку на майже 25 тис. грн

Уродженець Херсонської області, який перебуває у львівській колонії, під виглядом збору коштів на лікування та реабілітацію, назвавшись військовослужбовцем ЗСУ, ошукав жінку майже на 25 тисяч гривень.

Пустомитівського райсуд призначив покарання зловмиснику у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності