У санаторії "Шкло" на Яворівщині готують житло для 600 переселенців

У санаторії "Шкло" на Яворівщині готують житло для 600 переселенців

Ремонтні роботи триватимуть два місяці

На Яворівщині почали ремонт житла для внутрішньо переміщених осіб. З‘явиться воно на державному підприємстві "Санаторно-курортний лікувальний центр "Шкло".

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної державної адміністрації у Facebook.

У санаторії зможуть проживати 600 переселенців. Тут облаштують окремі кімнати, душові і загальну їдальню. Роботи триватимуть до двох місяців. Крім цього, у санаторії працюватиме реабілітаційний центр для військових із сучасним обладнанням для фізичної реабілітації, а також діятиме психологічна та юридична підтримка.

"Наше завдання, аби кожен Українець, який вимушено переїхав на територію Львівщини, відчував турботу, підтримку й допомогу. Адже ми — один народ, тому продовжуємо працювати, бо тільки спільними зусиллями здобудемо перемогу на всіх фронтах!", — наголосив начальник Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський.

Нагадаємо, на Львівщині вже перерахували 101 млн гривень на інфраструктуру для переселенців. У Стебнику завершили капітальну реконструкцію будівлі гуртожитку. Споруда простоювала кілька десятків років, а тепер стане житлом для переселенців. А також фахівці Львівської ОВА продовжують оглядати гуртожитки, приміщення амбулаторій та клубів, які не використовують і в яких потенційно можна облаштувати житло для ВПО.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності