• Головна
  • Новини Львівщини
  • Спіймали “на гарячому”: поліцейські Львівщини перекрили канал постачання наркотиків до виправної колонії

Спіймали “на гарячому”: поліцейські Львівщини перекрили канал постачання наркотиків до виправної колонії

Спіймали “на гарячому”: поліцейські Львівщини перекрили канал постачання наркотиків до виправної колонії

Підозрювані вели чітку звітність, а кошти отримували на банківську картку

В одній із виправних колоній Львівщини правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків. Його організував 34-річний “смотрящий за сектором” та залучив у спільники як засуджених, так і осіб “із волі”.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Правоохоронці з’ясували, що ті, хто перебував на свободі, купували та доставляли наркотики до державної установи. На територію колонії зловмисники перекидали їх через огорожу. Засуджені підбирали згортки та продавали заборонені речовини утриманцям. Підозрювані вели чітку звітність, а кошти отримували на банківську картку. В місяць вони могли "заробляти" до 100 тисяч гривень, цю суму ділили між усіма учасниками схеми.

Одного з чоловіків зі згортками наркотиків поліцейські затримали “на гарячому” 24 вересня, коли той був під огорожею виправної колонії. Так званому “смотрящему” та ще чотирьом спільникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У підозрюваних провели обшуки та виявили пакети з речовиною рослинного походження, таблетки, чорнові записи. Наразі триває слідство за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 27 вересня близько 3-ї години ночі у Львові на вулиці Зеленій патрульні виявили порушника комендантської години. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у нього згорток з порошкоподібною речовиною, зі слів порушника — це амфетамін.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності