Переправляли "ухилянтів" за кордон: на Львівщині затримали двох організаторів злочинної схеми

Переправляли "ухилянтів" за кордон: на Львівщині затримали двох організаторів злочинної схеми

За 000 підозрювані гарантували військовозобов’язаному, що переправлять його через держкордон України

Правоохоронці затримали двох організаторів злочинної схеми, які незаконно переправляли військовозобов'язаних чоловіків за кордон. Їм повідомили про підозру.

Про це інформує Львівська обласна прокуратура.

Як встановили правоохоронці, затриманими виявились мешканець Львівщини та мешканець Волинської області.

Як повідомляє слідство, підозрювані налагодили схему протиправного перетину кордону особами, які підлягають призову на військову службу. За 000 підозрювані гарантували військовозобов’язаному, що переправлять його через держкордон України.

Під час перетину державного кордону, в ході здійснення паспортного контрою службовці прикордонної служби не вносили відповідних відомостей до інформаційної бази про перетин кордону, що надавало можливість останнім безперешкодно виїхати за межі країни.

Досудове розслідування триває. Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вживаються заходи для встановлення інших співучасників злочину.

Нагадаємо, на Львівщині правоохоронці викрили медпрацівників однієї з лікарень області, які організували злочинну “схему” для ухилянтів. Зокрема, за гроші лікарі визнавали військовозобов’язаних чоловіків непридатними до служби у лавах ЗСУ.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності