На Львівщині поліцейські викрили лікарку, яка підробляла COVID-сертифікати

На Львівщині поліцейські викрили лікарку, яка підробляла COVID-сертифікати

Правоохоронці задокументували 5 таких епізодів

На Золочівщині поліцейські затримали лікарку сімейної медицини однієї з центральних районних лікарень Львівської області. Жінка вносила у реєстри недостовірні дані про вакцинацію та видавала підроблені COVID-сертифікати.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

56-річна лікарка знала про те, що деякі з її пацієнтів не проходили вакцинації від COVID-19, однак все одно вносила у відповідні реєстри недостовірні дані. Згодом зловмисниця складала підроблені офіційні документи, зокрема міжнародні свідоцтва про вакцинацію/профілактику від COVID-19. Загалом правоохоронці задокументували 5 таких епізодів.

Слідчі повідомили лікарці про підозру. Максимальне покарання, що їй загрожує, — позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині правоохоронці викрили медпрацівників однієї з лікарень області, які організували злочинну “схему” для ухилянтів. Зокрема, за гроші лікарі визнавали військовозобов’язаних чоловіків непридатними до служби у лавах ЗСУ.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності