• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Дрогобиччині для учнів знизили вартість проїзду у приміському громадському транспорті: скільки тепер потрібно платити

На Дрогобиччині для учнів знизили вартість проїзду у приміському громадському транспорті: скільки тепер потрібно платити

На Дрогобиччині для учнів знизили вартість проїзду у приміському громадському транспорті: скільки тепер потрібно платити

Учні із сіл, які їздять на навчання у Стебник та Дрогобич, сплачуватимуть лише половину вартості проїзду у приміському транспорті. Таке рішення попередньо погодили перевізники та старости Дрогобиччини.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

Для того, щоб скористатися знижкою, діти повинні мати та пред’являти водієві учнівські квитки або довідки, завірені адміністрацією навчального закладу, які підтверджують їх навчання в тій чи іншій школі.

"Є діти шкільного віку, однак виглядають вони старше. Щоб не виникало конфліктних ситуацій в громадському транспорті, діти повинні пред’являти учнівські квитки. Якщо ж раптом хтось із водіїв порушує правила чи грубить пасажирам — просимо повідомляти адміністрацію фірми-перевізника для з’ясування причин і попередження таких ситуацій в майбутньому", — наголосив перевізник Михайло Пастушак.

Окрім цього, начальник відділу освіти Дрогобицької міськради Віталій Вовків зазначив, що вже підготовлено попереднє погодження на придбання шляхом співфінансування п’яти "Школяриків", які весною були вилучені на потреби ЗСУ.  Таким чином учням буде простіше добиратися до шкіл.

Нагадаємо, у коментарі LVIV.MEDIA начальник управління транспорту департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Орест Олеськів розповів, що потрібно школярам для безоплатного проїзду у громадському транспорті Львова.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності