Бюджети громад та рівень безробіття: головні новини Львівщини за 23 вересня

Бюджети громад та рівень безробіття: головні новини Львівщини за 23 вересня

У Львові побільшає відреставрованих брам та вікон

  • За вісім місяців цього року майже всі громади Львівщини виконали бюджети, а перевиконання склало 1,5 млрд грн. Невиконання фіксують у восьми громадах, які недоотримали сукупно близько 30 мільйонів гривень. Така ситуація у Заболотцівській, Великолюбінській, Лопатинській, Белзькій, Козівській, Моршинській, Сколівській та Сокільницькій громадах.
  • У Львівській області офіційно працевлаштовано вже 492 тис. осіб. До початку повномасштабної війни на підприємствах Львівщини офіційно працювало близько 520-540 тис. осіб. Безробітних осіб в області зареєстровано близько 8 тис. Це удвічі менше, ніж в аналогічний період 2021 року.
  • З 1 жовтня у ЦНАПах Львівської області з’явиться 19 послуг у сфері охорони культурної спадщини, архітектури, містобудування та землекористування. Повний список усіх послуг дивіться за посиланням.
  • У Львові побільшає відреставрованих брам та вікон. У місті завершився набір заявок від мешканців у межах Програми співфінансування оновлення історичних вікон і брам. Всього було подано 105 заявок.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності