Куди піти на Львівщині 24-25 вересня: афіша подій на вихідні

Куди піти на Львівщині 24-25 вересня: афіша подій на вихідні

Автопробіг в Стрию та благодійний концерт у Трускавці

Червоноградський район

День міста Соснівки

У неділю, 25 вересня, Соснівці виповнюється 65.

  • Вранці у храмах міста відправлять урочисті Літургії.
  • О 15:00 на майдані «Просвіта» з концертом виступить військовий оркестр Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби з Великих Мостів.
  • Після концерту відбудеться благодійний мистецький захід за участі творчих колективів Народного дому Соснівки, музичної школи та Соснівського будинку дитячої й юнацької творчості, під час якого збиратимуть кошти на Збройні Сили України.

Де: місто Соснівка.Коли: 25 вересня.

Дрогобицький район

Трускавець Благодійний концерт співачки ROXOLANA для дітей

У неділю, 25 вересня, в Трускавці у Народному домі відбудеться безкоштовний благодійний концерт української співачки, авторки пісень ROXOLANA для дітей. Захід організовують Благодійний фонд "СОУЛ – збережи українські життя" спільно з Трускавецькою міською радою.

На концерт будуть запрошені діти вимушено переміщених осіб, діти з особливими потребами, обдаровані діти Трускавецької громади. Опісля буде фотосесія та спілкування артистки з дітьми, де малюки зможуть розпитати співачку про все, що їх цікавитиме.

Де: Трускавець, Народний дім.Коли: 25 вересня.Скільки: безкоштовно, вхід за запрошеннями.

 

Благодійний ретро-мюзикл "Легенди давнього курорту"Мета заходу:  збір коштів на потреби українських військових. Попереду зима, тож треба забезпечити наших захисників і захисниць усім необхідним.Форма одягу: ретро-стиль. Достатньо аліганського капелюшку або просто виглядати слічно.Де:  Трускавець, "Музична альтанка" у сквері імені Раймунда Яроша.Коли: 17:00 

Стрийський район

Стрий Автопробіг "Єдність волонтерів"

БО "Благодійний фонд "Пріоритет – 4.5.0." проведе в Стрию автопробіг за участі волонтерів громади та району. Організатори запрошують долучитися всіх охочих.  Автопробіг "Єдність волонтерів" відбудеться 25 вересня. Збір учасників о 13:30 на автопаркові ТЦ "Пасаж", звідки колона відправиться за маршрутом Стрий - Сколе - могила Князя Святослава – Сколе – Стрий.

Деталі за телефоном: 097 5479818 (Ірина Левицька).

Де: збір на автопаркові ТЦ "Пасаж".Коли: 25 вересня, 13:30.

А от дізнатися про найцікавіші події вихідних у Львові можна тут.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності