Пательнею вбив товариша по чарці: на Львівщині поліцейські затримали вбивцю

Пательнею вбив товариша по чарці: на Львівщині поліцейські затримали вбивцю

Правоохоронці затримали причетного до вбивства чоловіка на місці події та вилучили речовий доказ

У Стрийському районі Львівщини поліцейські затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві знайомого. Чоловікові загрожує ув’язнення від 7 до 15 років.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

У четвер, 22 вересня, правоохоронці отримали повідомлення від медиків “швидкої”. Ті розповіли, що у гаражному приміщенні приватного будинку в одному з сіл району виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Поліцейські з’ясували, що напередодні під час розпивання спиртних напоїв 71-річний мешканець Жидачева наніс 64-річному жителю одного з сіл району кілька ударів пательнею. Від отриманих травм побитий чоловік помер за кілька годин, в той час як зловмисник заснув у гаражі.

Правоохоронці затримали причетного до вбивства чоловіка на місці події та вилучили речовий доказ.

71-річному мешканцю Жидачева повідомили про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у селі Сянки Самбірського району поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві місцевого жителя. 43-річний чоловік під час розпивання спиртних напоїв наніс 62-річному жителю села Сянки удар ножем у серце. Поранений помер ще до приїзду “швидкої”.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності