• Головна
  • Новини Львівщини
  • Антитютюнова шкільна кампанія та новий надпис біля продуктів харчування: головні новини Львівщини за 22 вересня

Антитютюнова шкільна кампанія та новий надпис біля продуктів харчування: головні новини Львівщини за 22 вересня

Антитютюнова шкільна кампанія та новий надпис біля продуктів харчування: головні новини Львівщини за 22 вересня

У Львові вже у наступному році може запрацювати Центр швидкого реагування на злочини

  • У школах Львівщини візьмуться за школярів, щоб відучити від паління. 22 вересня у Львові презентували старт пілотного проєкту “Школи без нікотину та тютюну” у Львівській області. Його головна мета — відучити дітей від паління.
  • Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб закликав низку продуктових супермаркетів позначати на своїх полицях продукти харчування, які містять йод. Відтак, на продуктових полицях супермаркетів позначатимуть: йодовану сіль, кальмарів, морську капусту, креветки, різні види риби, картоплю, яблука, курячі яйця та інші продукти. Причину такого рішення читайте за посиланням.
  • У Львові вже у наступному році може запрацювати Центр швидкого реагування на злочини. Об’єкт розташований на вулиці Стрийській, там буде нова адміністративна будівля Головного управління Національної поліції у Львівській області.
  • На Львівщину доставили 29 250 доз вакцини “Pfizer”/”Comirnaty”. Загалом для області передбачено понад 43 тисячі доз, однак коли доставлять решту доз, поки що невідомо. На Львівщині зараз також доступні вакцини “Coronavac” і “Janssen”. Згідно з рекомендаціями ВООЗ, всі вакцини є взаємозамінними.
  • 21 вересня з російського полону повернулись троє захисників Маріуполя з полку “Азов”, зокрема заступник командира Святослав Паламар “Калина”. Усі троє родом зі Стрийщини. Також додому повертаються Максим Струк із села Київець Розвадівської громади та Андрій Корневич зі Стрия.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності