• Головна
  • Новини Львівщини
  • Незаконна вирубка дерев та перейменування селища біля Львова: головні новини Львівщини за 21 вересня

Незаконна вирубка дерев та перейменування селища біля Львова: головні новини Львівщини за 21 вересня

Незаконна вирубка дерев та перейменування селища біля Львова: головні новини Львівщини за 21 вересня

Депутати Львівської обласної ради вимагають в української влади вирішити питання простою вантажівок на кордоні

  • На Яворівщині виявили незаконну зрізку дерев на території Великопільського старостинського округу Івано-Франківської селищної ради. Сума збитків становить понад 900 тис. грн. На місці скоєння порушення було виявлено вантажний автомобіль та групу людей з бензопилами. Загалом вони зрізали 621 дерево. Це були сосна, осика та вільха.
  • Депутати Львівської обласної ради підтримали ініціативу мешканців селища Рудне про перейменування його на Рудно та звернулися з відповідним поданням до Верховної Ради України. Детальніше про причини такого рішення читайте за посиланням.
  • Також депутати Львівської обласної ради вимагають в української влади вирішити питання простою вантажівок на кордоні. Одним із варіантів вирішення цієї проблеми вони розглядають будівництво чотирьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, а саме: “Лопушанка — Міхновець”, “Варяж — Усьмеж”, “Белз — Будинів” та “Мшанець — Бандрув”.
  • 21 вересня у Львові вкотре повідомили про "замінування" навчальних закладів. Учнів евакуювали з двох ліцеїв та однієї гімназії. Повідомлення про замінування надійшло на електронні скриньки закладів. У тексті листа — вимога капітуляції перед росією. Повідомлення про "замінування" виявилися неправдивими.
  • Депутати Львівщини під час сесії обласної ради 20 вересня звернулися до Верховної Ради України з проханням збільшити видатки на професійно-технічну освіту не за рахунок коштів окремо взятих територіальних громад, а з державного бюджету.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності