• Головна
  • Новини Львівщини
  • Безкоштовне харчування для ще однієї категорії учнів Яворівщини та допомога львівським підприємцям: головні новини Львівщини за 20 вересня

Безкоштовне харчування для ще однієї категорії учнів Яворівщини та допомога львівським підприємцям: головні новини Львівщини за 20 вересня

Безкоштовне харчування для ще однієї категорії учнів Яворівщини та допомога львівським підприємцям: головні новини Львівщини за 20 вересня

Львівщина однією з перших отримала автомобіль для перевезення вакцин

  • У Яворівській громаді учні та дошкільнята, чиї батьки захищають Україну, у закладах освіти харчуватимуться безкоштовно. Таке рішення прийняли на черговій сесії Яворівської міської ради. Загалом у школах громади додатково безкоштовно харчуватимуть майже 100 дітей.
  • У Львові відкрили Інвест офіс, де безкоштовно консультуватимуть та допомагатимуть підприємцям в умовах війни. Інвест офіс має розширити бізнес-можливості для місцевих та релокованих підприємств у Львові та області. Тут підприємці зможуть швидко дізнаватися про інвестиційні можливості регіону, програми підтримки, а також отримувати консультації з питань експорту.
  • Львівщина однією з перших отримала автомобіль для перевезення вакцин. Його передали Львівському обласному центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України. Автівку передав дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Загалом фонд надає Україні 30 автомобілів для транспортування вакцин та понад 1,5 млн доз різних вакцин як гуманітарну допомогу.
  • На Львівщині функціонує 169 пунктів щеплень та 12 мобільних бригад, де можна вакцинуватись від коронавірусу. Наразі у жителів Львова та області є змога вакцинуватися такими препаратами, як “CoronaVac” і “Janssen”. Найближчим часом доставлять вакцину “Pfizer”.
  • У декількох школах Львівської області відбудеться перевірка зору в учнів. Це буде протягом навчального року. Загалом чиновники визначили декілька закладів, куди приїдуть спеціалісти у грудні цього року і у травні наступного. Дивіться список закладів за посиланням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності