Зарплати до 45 тис. грн: які вакансії пропонують на Львівщині

Зарплати до 45 тис. грн: які вакансії пропонують на Львівщині

На Львівщині, за даними Львівського обласного центру зайнятості, працівникам пропонують середню заробітну плату у розмірі 9,7 тис. гривень.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Зокрема, найбільшу заробітну плату в області на сьогодні пропонують машиністам автомобільного крана — 45 тис. гривень. На 15 тис. грн менше пропонують машиністу автогрейдера.

У Кам’янка-Бузькій РФ ЛОЦЗ є вакансія для водія автотранспортних засобів, зарплата — 35 тис. гривень.

У Пустомитівській районній філії ЛОЦЗ пропонують 30 тис. грн менеджеру (управителю) на автомобільному транспорті, машиністу установки самоклейних плівок, слюсарю-електрику з ремонту електроустаткування та водіям автотранспортних засобів (міжнародні перевезення).

"Працедавці Радехівщини запрошують на роботу економіста, якому готові платити 40 тис. грн, а слюсарю з ремонту сільськогосподарських машин і устаткування, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва гарантують 30 тис. грн", — розповідають у Львівській ОВА.

На зарплату у 40 тис. грн можуть розраховувати механізатори (докери-механізатори) комплексної бригади на навантажувально-розвантажувальних роботах у Трускавці та водії автотранспортних засобів у Кам’янці-Бузькій.

Зарплату у розмірі 25 тис. грн пропонують машиністу каротажної станції, машиністу механічного котка (Львівський МЦЗ), агроному (Самбірський МРЦЗ), інженеру-конструктору, водію автотранспортних засобів (Пустомитівська РФ ЛОЦЗ) і вантажнику (Радехівська РФ ЛОЦЗ).

З повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися на сайті Львівського ОЦЗ, профілі "Львівська обласна служба зайнятості" у соціальній мережі Facebook, а також Telegram-каналі ДЦЗ "Робота зараз: Державна служба зайнятості".

Контакти базових центрів зайнятості та філій ЛОЦЗ можна знайти за посиланням.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності