Здобув "срібло": спортсмен з Трускавця успішно виступив на чемпіонаті світу з боротьби на поясах

Здобув "срібло": спортсмен з Трускавця успішно виступив на чемпіонаті світу з боротьби на поясах

Брат Петра Біласа зараз воює на фронті з російськими загарбниками

Трускавчанин Петро Білас здобув “срібло” та став віцечемпіоном світу з боротьби на поясах. Змагання проходили впродовж 8-10 вересня у столиці Литви Вільнюсі. У них взяли участь спортсмени із 17-ти країн світу.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Петро Білас — вихованець свого батька, відомого тренера Петра Біласа, та лауреат відзнаки Трускавецької міської ради “За заслуги перед містом”. Спортсмен змагається у боротьбі на поясах серед чоловіків у категорії  90+ кг. Крім того, брат Петра Біласа зараз воює на фронті з російськими загарбниками.

“Щирі вітання молодому спортсмену та велика вдячність за те, що на світових Чемпіонатах лунає Національний Гімн України. А його рідному брату, який зараз захищає територіальну цілісність України, Петро Білас — за оборону. Це наша гордість!” — зазначив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Нагадаємо, спортсменка з Червонограда Наталія-Вікторія Хамула виграла чемпіонат України зі стрибків у довжину.

Додамо, у Львові завершився чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Віктора Михайленка. Змагання тривали у Львові протягом 5 днів, і місцеві спортсмени продемонстрували чудові результати, виборовши 9 медалей.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності