Wi-Fi в укриттях: на Львівщині в укриттях навчальних і медичних закладів облаштують інтернет

Wi-Fi в укриттях: на Львівщині в укриттях навчальних і медичних закладів облаштують інтернет

На Львівщині планують забезпечити якісний інтернет-зв'язок у всіх укриттях закладів освіти та медицини.

Про це пише Львівська ОВА.

Таке рішення прийняли на нараді робочої групи під головуванням заступника начальника Львівської ОВА Олександра Кулепіна.

За словами Олександра Кулепіна, Львівський ІТ Кластер допоможе дістати необхідне обладнання для забезпечення точок зв'язку в укриттях.

"Від провайдерів ми очікуємо допомоги у встановленні цього обладнання та прокладанні комунікацій. Від закладів, у яких це обладнання будуть встановлювати, ми очікуємо, за можливості, здійснити оплату робіт зі встановлення або самостійного придбання обладнання", — сказав під час наради Олександр Кулепін.

На нараді узгодили план дій, щоб забезпечити інтернет-зв'язком усі укриття Львівської області. Після засідання робочої групи департамент освіти і науки та департамент охорони здоров'я скерують листи на всі профільні установи, які перебувають у їхньому підпорядкуванні, а управління з питань цифрового розвитку ЛОВА скерує відповідні листи інтернет-провайдерам, які мають договірні відносини з установами освіти та охорони здоров'я, щоб вони сприяли у проведенні інтернет-зв'язку в укриттях цих закладів.

Нагадаємо, наразі вже встигли облаштувати Wi-Fi у 90% львівських шкіл, водночас ще у 10% його поки немає.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності