• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Львові стартувала Школа відповідального батьківства: долучитися до занять можна вже 9 вересня

У Львові стартувала Школа відповідального батьківства: долучитися до занять можна вже 9 вересня

У Львові стартувала Школа відповідального батьківства: долучитися до занять можна вже 9 вересня

Школа відкрилася у 3-ій клінічній лікарні Львова

У 3-ій міській клінічній лікарні розпочався новий курс Школи відповідального батьківства. У жіночих консультаціях пропонують підготуватися до пологів. Охочі ще можуть долучитися до занять.

Про це пишуть на сайті Львівської міської ради.

Курс складається з 6-ти лекцій. Доєднатися можна під час другого заняття — у четвер, 9 вересня, о 16:30 год. Телефон для запису: 0962169284.

"Тематика навчань: харчування вагітних та породіль, періоди пологів, грудне вигодовування, масаж та догляд за дитиною. Передбачені теорія та практика (дихальні вправи). Лекції проводить кваліфікована спеціалістка з грудного вигодовування Ольга Козлова", — йдеться у повідомленні.

А в пологовому будинку №1 щочетверга о 14:00 год. відбуваються лекції Школи відповідального батьківства з фаховими лікарями: гінекологом, неонатологом, психологом та лактологом.

Під час занять обговорюють знеболення пологів, грудне вигодовування, раннє відновлення після пологів та методи контрацепції. Долучитися можна до будь-якої лекції.

"Учасники наших шкіл мають можливість оглянули пологові зали, у яких народжуватимуть своїх малюків. Приходьте знайомитися і готуватися до пологів разом з нами", — зазначили у Третьому медичному об’єднанні Львова.

Зареєструватися на навчання можна за телефонами:

  • жіноча консультація 3-ої міської клінічної лікарні: 0962169284;
  • жіноча консультація клінічного пологового будинку №1: 0673848474.

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності