Мешканців Рудного повідомляють про перебої з подачею води, працюватиме водовозка

Мешканців Рудного повідомляють про перебої з подачею води, працюватиме водовозка

Після подання води проведуть промивку мереж та відберуть проби води на хіміко-бактеріологічний аналіз

У Рудному, що на Львівщині, від 6 вересня розпочали подавати питну воду із водозабору "Воля Добростанська" замість технічної, яку раніше подавав КП "Теребля". Однак під час робіт виникли технічні проблеми, тож у деяких приватних будинках помітні перебої води.

Про це інформує "Львівводоканал".

Наразі визначають причину цієї проблеми.

"На жаль, під час робіт виникли проблеми із проходженням необхідної кількості води через мережі КП "Теребля", що спричинило заниження тиску у деяких приватних будинках смт Рудне. При цьому Львівводоканал провів усі необхідні роботи із прокладки мереж до села і до сільських мереж вода подається із відповідним до норм тиском. Сьогодні наші працівники обстежують сільські мережі та визначають причину проблеми. Ми докладемо максимум зусиль, щоб у короткі терміни виявити та полагодити систему водопостачання смт Рудно", — пише водоканал.

Аби мешканці Рудного не залишились без води, працюватиме водовозка на вулиці Космічній. Місце розташування водовозки може змінюватись залежно від звернень мешканців села.

Додамо, що після подання води проведуть промивку мереж та відберуть проби води на хіміко-бактеріологічний аналіз. Нарахування за воду під час промивки здійснюватися не буде.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності