На Львівщині чоловіки намагалися чотирма дронами переправити сигарети до Польщі

На Львівщині чоловіки намагалися чотирма дронами переправити сигарети до Польщі

Уночі 7 вересня на Львівщині прикордонники виявили групу чоловіків, які запускали безпілотники, щоб переправити сигарети до Польщі.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

На околиці села Тернава, за 10 км від державного кордону, прикордонники помітили групу чоловіків, які намагались запустити у повітря чотири саморобні безпілотники. Помітивши наряд, чоловіки покинули дрони та втекли.

"За допомогою сконструйованих літальних апаратів зловмисники мали намір переправити до Польщі 3600 пачок сигарет без марок акцизного податку України", — кажуть у Держприкордонслужбі.

Там додають, що прикордонники також виявили позашляховик з причепом, техніку, за допомогою якої запускали безпілотники, чорнові записи, банківські картки, 4 тисячі польських злотих та понад 2 тисячі гривень.

Про подію прикордонники повідомили працівників Нацполіції, яким передали усе знайдене. Наразі намагаються встановити осіб, причетних до злочину.

"Зазначимо, що безпілотники пролетіли територією Польщі понад 10 км. Українські прикордонники одразу передали дані польським колегам, які на своїй території теж знайшли пакунки із сигаретами. Згодом вони повідомили, що затримали й чоловіка, який невдовзі прибув за товаром", — додають у Держприкордонслужбі.

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності