Вбив ножем, а тіло відвіз на кладовище: у Трускавці суд залишив під вартою зловмисника

Вбив ножем, а тіло відвіз на кладовище: у Трускавці суд залишив під вартою зловмисника

Трускавецький міський суд Львівської області залишив під вартою зловмисника, якого підозрюють в умисному вбивстві.

Про це Lviv.Media стало відомо із матеріалів справи № 457/409/22.

Встановлено, що інцидент стався 25 червня 2022 року. Підозрюваний познайомився із 31-річним мешканцем Харкова у Трускавці поблизу Стебницького кільця, після чого запросив його до себе у гараж.

Пізніше, перебуваючи у гаражному приміщенні та розпиваючи алкогольні напої, між чоловіками стався конфлікт. Тоді підозрюваний взяв у руку ніж, лезом якого завдав один удар у ділянку грудної клітки. Внаслідок удару чоловік помер на місці.

Аби приховати злочин, обвинувачений переніс труп до свого автомобіля "Hyunday Tucson" та відвіз до кладовища в селі Станиля. Тіло чоловіка підозрюваний залишив біля лісової дороги, а сам на автомобілі поїхав до себе додому.

Розглянувши покази свідків, записи відеокамер, протоколи огляду трупа та огляду приміщень, Трускавецький міський суд продовжив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28 вересня на строк досудового розслідування.

Нагадаємо, поліцейські встановили особу зловмисника впродовж доби після скоєного ним злочину за допомогою відео з камер спостереження "Безпечна Львівщина". До вбивства причетний 50-річний мешканець Трускавця. За скоєне йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності