У Золочеві підприємець підробив документи, аби вкрасти 200 тисяч гривень на ремонті гуртожитку

У Золочеві підприємець підробив документи, аби вкрасти 200 тисяч гривень на ремонті гуртожитку

Керівнику підприємства загрожує до 5 років за ґратами

У Золочеві, що на Львівщині, затримали підприємця, який вирішив "заробити" 200 тисяч гривень під час ремонту гуртожитку Навчального центру Нацгвардії.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Розслідування встановило, що загальна вартість ремонту склала 2,5 млн гривень. Державні кошти пішли на утеплення фасаду та облаштування території.

Однак аудит виявив, що підприємець підробив акти виконаних робіт та вписав туди ті роботи, які не проводились. Натомість утеплили фасад у рази дешевшими матеріалами, а вказаний коефіцієнт для розрахунку вартості ремонту був завищеним. Саме через це державний бюджет втратив понад 200 тисяч гривень.

Таким чином, керівник підприємства підозрюється у шахрайстві та службовому підробленні (ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 366 КК України). Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Нагадаємо, вчора, 5 вересня, близько 14 години львівські патрульні “по гарячих слідах” виявили жінок, які, ймовірно, вкрали телефон учениці однієї зі шкіл під час уроку фізкультури.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності