• Головна
  • Новини Львівщини
  • Мали доставити, натомість поцупили: на Львівщині затримали чоловіків, які викрали товар на майже 1,8 млн грн

Мали доставити, натомість поцупили: на Львівщині затримали чоловіків, які викрали товар на майже 1,8 млн грн

Мали доставити, натомість поцупили: на Львівщині затримали чоловіків, які викрали товар на майже 1,8 млн грн

На Львівщині поліцейські затримали організаторів схеми, які викрадали товар під приводом товарних перевезень. Сума збитків складає майже 1,8 мільйона гривень.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

У червні 2022 року зловмисники отримали замовлення на перевезення мороженої риби. Товар мали доставити до Умані Черкаської області. Натомість чоловіки змінили номерні знаки вантажівки та з підробленими техпаспортом і водійськими правами перевезли вантаж до Києва. Внаслідок злочинної схеми власник товару зазнав збитків на майже 551 тисячу гривень.

"У серпні фігуранти погодились на перевезення олії вартістю 1,2 млн грн з Черкаської області до Ужгорода. Цього разу було змінено не тільки номерні знаки автівки, а і її зовнішній вигляд. Фігуранти перефарбували передній бампер, замінили фари та ковпаки на колесах. До перевезення залучили сторонню людину, яка за їх вказівкою доставила товар не до Ужгорода, а до Києва", — йдеться у поліції.

Двом фігурантам повідомлено про підозри та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у 496 тис. грн та 198 тис. грн.

Досудове розслідування триває за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Нагадаємо, поліція затримала водія, який скоїв смертельне ДТП у Стрийському районі Львівщини. Аварія сталася сьогодні, 5 вересня, близько 01:50, на трасі Київ — Чоп поблизу міста Сколе.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності