• Головна
  • Новини Львівщини
  • Найбільша маскувальна сітка України та знесені МАФи у Львові: головні новини Львівщини за 4 вересня

Найбільша маскувальна сітка України та знесені МАФи у Львові: головні новини Львівщини за 4 вересня

Найбільша маскувальна сітка України та знесені МАФи у Львові: головні новини Львівщини за 4 вересня

4 вересня у районі Білогорщі, що у Львові, чоловік кинув гранату у поліцейську автівку

  • На Львівщині сплели найбільшу маскувальну сітку в Україні та  встановили національний рекорд. Сплели сітку лише за два дні, її довжина становить 2208 квадратних метрів. До плетіння сітки у Львівському палаці мистецтв долучились 2059 людей. Наймолодшому учаснику акції — лише три тижні, найстаршому — 84 роки.
  • У Львові демонтували дві незаконно встановлені тимчасові споруди. Один кіоск прибрали з-під стін театру імені Марії Заньковецької, інший — з вулиці Волоської. Обидві споруди заважали якісній реконструкції громадського простору — один стояв просто на хіднику, інший перешкоджав відновленню сходів та облаштуванню простору поблизу вулиці Людкевича.
  •  4 вересня у районі Білогорщі, що у Львові, чоловік кинув гранату у поліцейську автівку. За словами очевидців, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння та створив конфлікт. На момент вибуху у машині ніхто не перебував, тож постраждалих немає, однак одна сторона машини сильно пошкоджена. Чоловіка затримали.
  • Волонтери з Червонограда відправили військовим на передову супутникову систему Starlink. Вона має забезпечити захисників швидкісним інтернетом. До закупівлі такої необхідної для українських військових системи долучилися місцеві пластуни та профспілка шахти "Лісова". А доставлять Starlink на фронт представники ГО “Автомайдан Червоноград”.
  • Представниця Львівщини Дарія Іськів здобула бронзову медаль юніорського чемпіонату світу з пауерліфтингу, що проходить у Стамбулі. На змаганнях у Туреччині серед юніорок у класичному пауерліфтингу 23-річна спортсменка з Львівщини виборола бронзу у жимі штанги лежачи (107,5 кг).

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності