Понад пів сотні працівників релокованих підприємств проживатимуть на Львівщині

Понад пів сотні працівників релокованих підприємств проживатимуть на Львівщині

На п'ятому поверсі гуртожитку Миколаївського профліцею облаштували місця у 20 кімнатах

У гуртожитку Миколаївського професійного ліцею проживатимуть 55 працівників релокованих на Львівщину підприємств.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

На п'ятому поверсі будівлі облаштували місця у 20 кімнатах. Там замінили необхідні комунікації, поставили меблі та побутову техніку.

"Львівська область має сприятливі умови для релокації бізнесу, на сьогодні на її територію переїхали вже понад 200 підприємств, а це — більше ніж 5 тисяч працівників", — зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Допомогли облаштувати кімнати донорські організації EPAM Systems, World Vision International, ГО "ГІ Допоможемо Разом", польський готельний холдинг за сприяння Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Львівській області.

Додамо, Львівська ОВА планує відремонтувати 25 об’єктів. Це створить майже три тисячі додаткових місць для проживання ВПО. Для цього з обласного бюджету виділять 157,3 млн гривень.

Нагадаємо, у гуртожитку Червоноградського гірничо-економічного фахового коледжу облаштовують місця для ВПО. Так, до 1 вересня тут планують забезпечити 75 місць для вимушених переселенців, а до 1 листопада — ще 150 місць.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності