На Львівщині лісгосп збирається купити елітний автомобіль за 2,5 млн грн

На Львівщині лісгосп збирається купити елітний автомобіль за 2,5 млн грн

Державне підприємство "Дрогобицьке лісове господарство" придбає собі елітний автомобіль "Toyota Highlander" з повною комплектацією.

Відповідний тендер опублікований на порталі "Prozorro".

Очікувана вартість закупівлі становить 2,5 млн гривень. Провести аукціон планують 15 вересня.

Згідно з тендерною документацією, компанія, яка виграє тендер, повинна доставити автомобіль до 30 листопада.

Автомобіль повинен бути з об’ємом двигуна 3,4 л, стандартом токсичності EURO 6, з 8-ми ступеневою автоматичною коробкою передач та на повному приводі. Максимальна швидкість автомобіля має бути 180 км/год.

Також він повинен бути обладнаний заднім інтегрованим спойлером, декоративними темно-сірими вставками заднього бампера, сріблястими рейлінгами на даху, хромованим молдингом віконної лінії та чорною глянцевою решіткою радіатора з хромованим обрамленням.

Фари авто мають бути світлодіодні прожекторні з висувними омивачами під ними. Фари головного світла повинні бути оснащені функцією супровідного освітлення "Follow me home".

Окрім того, серед вимог:

  • тоновані задні вікна та вікна дверей багажного відділення;
  • зовнішні дзеркала з електрорегулюванням, обігрівом, функцією автоматичного складання та підсвічування простору біля передніх дверей, функцією автоматичного нахилу під час руху заднім ходом;
  • внутрішнє дзеркало заднього огляду з функцією автоматичного затемнення.

Сидіння авто мають бути шкіряні, а дверні карти оздоблені синтетичною шкірою. Оздоблення інтер'єру буде з декоративними вставками, що імітують дерево.

Серед іншого, державне підприємство також додатково заплатить за фонову ілюмінацію панелі приладів та карт дверей, безключовий доступ, круїз-контроль, підігрів та вентиляцію сидінь, клімат-контроль.

А ще авто обладнають мультиінформаційним кольоровим дисплеєм 7.0" на панелі та проєкційним кольоровим дисплеєм на лобовому склі.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності