• Головна
  • Новини Львівщини
  • Ухилявся від призову: працівник "Львівтеплоенерго" отримав рік умовно за неявку до військкомату

Ухилявся від призову: працівник "Львівтеплоенерго" отримав рік умовно за неявку до військкомату

Ухилявся від призову: працівник "Львівтеплоенерго" отримав рік умовно за неявку до військкомату

На Львівщині суд покарав працівника ЛМКП "Львівтеплоенерго" за неявку до військкомату.

Про це Lviv.Media дізналось із матеріалів справи № 441/945/22.

Повідомляється, що військовозобов'язаний чоловік пройшов військово-лікарську комісію, якою визнаний здоровим та придатним до військової служби. Однак, отримавши повістку, він не прийшов у визначену дату та час до територіального центру комплектування.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину у скоєному та попросив не карати його суворо.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним за ст. 336 ККУ та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим терміном на один рік.

Також на Львівщині покарали двох чоловіків, які підробили документи щодо непридатності до військової служби та зняття з військового обліку, які давали їм право на виїзд з України.

Одного ухилянта затримали 1 серпня при спробі перетину кордону України. Його суд зобов’язав заплатити штраф у розмірі 10,2 тис. гривень.

Ще один ухилянт спробував виїхати з України 27 липня. Його викрили під час перевірки документів у міжнародному пункті пропуску для пішого переходу "Угринів-Долгобичів". Чоловік заплатить 17 тис. грн штрафу.

Нагадаємо, на Львівщині покарали прикордонницю, яка допомагала у незаконному перетині кордону. Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, однак звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном три роки.

Можливо, пропустили: 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності