• Головна
  • Новини Львівщини
  • Викрадали людей та хуліганили: на Львівщині затримали банду злочинців, яка діяла під виглядом тероборони

Викрадали людей та хуліганили: на Львівщині затримали банду злочинців, яка діяла під виглядом тероборони

Викрадали людей та хуліганили: на Львівщині затримали банду злочинців, яка діяла під виглядом тероборони

Організатора та двох учасників злочинної організації затримали на місці злочину відразу після того, як ті отримали 20 тисяч гривень

На Львівщині правоохоронці затримали організатора та п’ятьох учасників злочинної організації. Банда злочинців, яка маскувалася під добровольче формування територіальної оборони, вчиняла такі злочини, як незаконне позбавлення волі людей, хуліганство, вимагання.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Організатора та двох учасників злочинної організації затримали на місці злочину відразу після того, як ті отримали 20 тисяч гривень. Таку суму зловмисники вимагали від потерпілого за повернення транспортного засобу, який вони викрали.

"Затримували зловмисників бійці спецпідрозділу поліції "КОРД" та Центру спеціальних операцій "А". Ще трьох учасників злочинної організації затримано за місцями їх проживання. Речові докази — грошові кошти потерпілого — у них вилучено", — повідомили в поліції.

Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування триває. Встановлюється причетність учасників злочинної організації до іншої протиправної діяльності, а також причетність інших осіб до вчинення вказаних злочинів.

Нагадаємо, детективи Львівщини викрили злочинну схему продажу товарів військового призначення, закуплених на кошти благодійників. Злочинці розкрадали гуманітарну допомогу, яку українці та іноземці безоплатно передавали для ЗСУ й переселенців.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності