На Львівщині арештували майно дружини Медведчука

На Львівщині арештували майно дружини Медведчука

Арешт наклали на 3 земельні ділянки

На Львівщині арештували майно дружини Медведчука Оксани Марченко. Арешт наклали на 3 земельні ділянки загальною вартістю понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Як встановила СБУ, ділянки незаконно опинились у власності Оксани Марченко. Наразі триває процедура їх передачі в управління держави.

"За попередньою інформацією, у 2009 році райдержадміністрація прийняла незаконне рішення безоплатно передати земельну ділянку із державної власності приватному підприємству. При цьому не було зроблено жодних змін у "Книзі записів про державну реєстрацію державних актів на право власності"", — розповідають у СБУ.

Згодом підприємці внесли завідомо недостовірні дані в офіційні документи, розбили земельний наділ на 3 окремі ділянки та оформили їх як власність компанії.

На захопленій таким чином землі на Стрийщині зловмисники розпочали будівництво об’єктів туристичної інфраструктури.

"У ході слідчо-оперативних дій встановлено, що кінцевим бенефіціаром вищезгаданої компанії є Оксана Марченко, внесена до санкційних списків РНБО. Наразі Сколівський районний суд задовільнив ініційований СБУ позов щодо арешту цих об’єктів нерухомого майна", — зазначають у СБУ.

У Службі безпеки додають, що триває процедура передачі арештованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності