• Головна
  • Новини Львівщини
  • Знайдене в Мостиськах авто, що було у розшуку, та пожежа у львівській квартирі: головні новини Львівщини за 28 серпня

Знайдене в Мостиськах авто, що було у розшуку, та пожежа у львівській квартирі: головні новини Львівщини за 28 серпня

Знайдене в Мостиськах авто, що було у розшуку, та пожежа у львівській квартирі: головні новини Львівщини за 28 серпня

27 серпня двоє туристок отримали травми на горі Парашка на Львівщині

  • Патрульні Львівщини виявили авто, яке перебувало у розшуку. Зупинити авто вдалося у Мостиському районі. Авто розшукували в Одеській області через незаконне заволодіння. За кермом автомобіля був 26-річний мешканець Львівщини.
  • У Львові вогнеборці ліквідували пожежу на другому поверсі триповерхового житлового будинку. Пожежа сталася на вулиці Залізничній. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю. Загалом із задимленого будинку на свіже повітря рятувальники вивели 5 людей, з них 2 дітей.
  • 27 серпня двоє туристок отримали травми на горі Парашка на Львівщині. Спочатку рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Коростів Стрийського району на горі Парашка зламала ногу і не може самостійно спуститись жінка 1985 року народження. Згодом надійшло повідомлення, що в тому ж селі Коростів на горі Парашка зламала ногу і не може самостійно спуститись ще жінка 1971 року народження.
  • На Львівській залізниці із колій зійшли вантажні вагони. Це сталося на дільниці Підволочиськ — Максимівка. Внаслідок цього очікується зміна маршруту і, відповідно, затримка низки поїздів. За затримками у реальному часі можна стежити на сайті.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності