У парку ім. І. Франка триває ярмарок органічної та натуральної продукції

У парку ім. І. Франка триває ярмарок органічної та натуральної продукції

У парку ім. І. Франка розпочав роботу ярмарок органічної та натуральної продукції. Триватиме він впродовж 27-28 серпня.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

На ярмарку представлена продукція понад 15 фермерів-виробників із Львівської, Тернопільської та Волинської областей. Тут можна придбати органічну продукцію вироблену без використання хімічних добрив та пестицидів, а саме: мед, трав`яні чаї, спеції, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби, овочі, джеми, конфітюри тощо.

"Тішить, що всі наші львівські органічні виробники є активними і беруть участь у програмах підтримки, пишуть заявки на різноманітні гранти. Нещодавно 3 органічних виробники Львівщини отримали гранти на впровадження та розширення власної справи. Жителі та гості міста можуть сьогодні з ними познайомитись безпосередньо на головній алеї парку ім. І.Франка", — розповіла директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман.

Також у межах ярмарку триває виставка зразків зброї від Благодійної організації "Львівський Лицар". За зібрані кошти для українських військових на передову придбають необхідну оптику та обладнання.

У Львівській ОВА зазначають, що на сьогодні в області працюють 33 органічних оператори в галузях рослинництва, ягідництва, овочівництва. Також є органіки, що займаються збором та заготівлею органічних об’єктів рослинного світу (дикоросів) та здійснюють переробку.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності