Вбивство на полюванні та побиття працівниці міськради: за що карали суди Львівщини за тиждень

Вбивство на полюванні та побиття працівниці міськради: за що карали суди Львівщини за тиждень

Як та за що карали зловмисників суди області

Штраф за використання чужих документів

У Львові суд покарав львів'янина штрафом у 8500 гривень за використання чужих документів. Зловмисник знайшов на пл. Двірцевій паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього чоловік вклеїв у чужий документ фотокартку зі своїм зображенням.

Спіймали львів'янина, коли той пред’явив підроблений паспорт на вимогу інспектора під час перевірки документів.

Вбивство на полюванні

У Стрийському районі мисливець застрелив свого товариша на полюванні. Мисливець, прийнявши чоловіка за тварину, вистрілив у його сторону з нарізного карабіна марки SauerS100. Напарник перебував від нього за 70-80 метрів у напівсидячому положенні

Миколаївський районний суд призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком 3 роки, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Побиття працівниці міськради

У Золочеві чоловік уникнув покарання за побиття працівниці міськради. Зловмисник вдарив її кулаком в обличчя за те, що вона викликала поліцію. Суд призначив чоловіку покарання у виді штрафу розміром 850 гривень. Однак у зв’язку із закінченням строку давності, суд звільнив обвинуваченого від призначеного покарання.

П'яний податківець за кермом

У Львові податківця залишили без прав за водіння автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали сусіди після того, як він здійснив ДТП. Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у виді штрафу розміром 17 тис. гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Серійний крадій знову сяде ґратами

Судимий 11 разів львів’янин проведе за ґратами 5 років за викрадення двох велосипедів. Сихівський районний суд м. Львова призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Востаннє зловмисник був судимий 19 березня 2020 року. Тоді Франківський районний суд м. Львова покарав львів’янина до позбавлення волі строком на 2 роки та 1 місяць. Відтак, новий злочин чоловік вчинив щойно його було звільнено з-під варти.

Можливо, пропустили:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності