Козицький розповів, чи готові заклади освіти до навчального року на Львівщині

Козицький розповів, чи готові заклади освіти до навчального року на Львівщині

Із початком навчального року працівники Головного управління ДСНС України у Львівській області будуть чергувати у закладах освіти

Найкраще підготовлені до навчального року заклади освіти на Львівщині. Так, 87% навчальних закладів Львівської області мають укриття та можуть прийняти дітей на очне навчання.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Сьогодні, 25 серпня, питання початку навчального року в безпечних умовах обговорювали під час наради з міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом.

За словами міністра, жодну дитину, яка приїхала до Львівської області з територій бойових дій, не відсторонили від навчального процесу.

"Львівська ОВА усвідомлює, що найважливіше завдання — забезпечити не лише якісний, а й безпечний навчальний процес. Також важливо, щоб діти бодай частково навчалися очно, адже це вкрай важливо для соціалізації", — йдеться у повідомленні.

Із початком навчального року працівники Головного управління ДСНС України у Львівській області будуть чергувати у закладах освіти. Крім того, зараз фахівці працюють на Львівщині над пілотним проєктом — класи безпеки.

Нагадаємо, дитсадки, школи, профтехи, коледжі та університети Львівщини можуть безкоштовно отримати роутери та необхідну техніку для підключення до швидкісного інтернету в укриттях.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності